De Vlinderboom 5 jaar!

wandlap

De Vlinderboom op school heeft afgelopen vrijdag 6 september met een studiedag voor het hele personeel gevierd dat we 5 jaar bestaan!

De Vlinderboom kent haar wortels op de Rijksstraatweg in Haarlem, nu bekend als de Wonderberk. Vanuit hier werd in 2014 besloten om zelfstandig aan de vraag tegemoet te komen die vanuit de vrijescholen in Haarlem, Alkmaar, Oudorp en Zaandam was gekomen om de peutergroepen over te nemen en de buitenschoolse opvang op te zetten.

Vervolgens kwamen er uitbreidingen in Haarlem op de Aziëweg en in Hillegom. Ondertussen vormen we met zes locaties een overkoepelende organisatie waarin veel kinderen gebruik maken van de verschillende opvangvormen.

Wij danken alle medewerkers voor hun inzet en liefdevolle aandacht die ze aan de kinderen hebben gegeven en de ouders voor het vertrouwen dat ze geschonken hebben aan de Vlinderboom!

Wido en Marika