Inschrijven

Inschrijven voor buitenschoolse opvang of een peutergroep kan uitsluitend online.

Bij onderstaande buttons opent zich direct het inschrijfformulier, waarin je kunt aangeven voor welke locatie, groep en dagdelen je opvang wilt hebben. Lees de begeleidende tekst aandachtig zodat je het formulier op een correcte wijze invult.

Helemaal nieuw bij de Vlinderboom? Schrijf je dan hier in

(let op: email van de Vlinderboom kan bij je spam mail terecht komen. Deze na de inschrijving graag controleren als er geen inschrijvingsbevestiging binnen is gekomen in je gewone inbox).

Inschrijven  bij de Vlinderboom

Al een broertje of een zusje op de Vlinderboom, download dan hier een schrijfformulier:

Inschrijven broertje of zusje

Inschrijven basisschool

Een inschrijving bij de Vlinderboom is niet hetzelfde als een inschrijving bij de basisschool. Wil je je inschrijven bij een school, kies dan onderstaande locatie:

Rudolf Steinerschool Haarlem
    de Sterrenzanger Oudorp