Kennismaking met de Vlinderboom en de Sterrenzanger

Peutergroep windekind.02

Kennismaking met school en de Vlinderboom

Schooljaar 2020-2021

Op 4 november 2020, 10 maart 2021 en 26 mei 2021 verzorgen wij informatiemiddagen van 13.30 u- 14.45 u. om kennis te maken met onze school.

U kunt zich hiervoor via de mail aanmelden: administratie@desterrenzanger.nl t.a.v. Irma Hardewijn.

De middag is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan via een voor-aanmelding en willen kennismaken met onze school. Aanmelden van uw kind(eren) verloopt via onze website. Zie kopje contact- aanmelden.

We raden u aan, als u nog geen voor-aanmelding heeft gedaan, om, voorafgaand aan de informatiemiddag eerst te informeren of wij plek hebben voor uw kind om eventuele teleurstellingen te voorkomen op de informatiemiddag zelf. Vermeld hierbij de geboortedatum van uw kind.

De middag is vol met 20 ouders.

Aansluitend (vanaf 14.45 u) is er gelegenheid voor kennismaken/informatie met de Vlinderboom BSO en peutergroepen op de Raadhuisstraat.

Informatie kunt u halen van onze eigen website of kijk op:

Zie ook Contact- aanmelden op onze website.