Rudolf Steinerschool Alkmaar

Welkom de Vlinderboom op de Rudolf Steinerschool Alkmaar!

Kinderopvang de Vlinderboom biedt peuteropvang aan bij peutergroep Tummetot voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De buitenschoolse opvang voor alleen kinderen van deze basisschool wordt door de Vlinderboom in de school verzorgd. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen binnen de school en één belevingswereld creëren. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig tweede ‘thuis’.

De Vlinderboom biedt een warme, gezellige huiskamer. De sfeer en activiteiten op de BSO sluiten goed aan bij de schooldag, zodat de kinderen de dag als een geheel kunnen ervaren. Kinderen kunnen er na de schooldag tot rust komen, plezier hebben, hun gang gaan en bovenal zichzelf zijn. Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Er wordt gezorgd voor rust en een vast dagritme waardoor de dagen zich op een vertrouwde manier voltrekken. De leidsters bakken brood met de kinderen en de voeding is biologisch en biodynamisch.

De Vlinderboom staat voor kinderopvang met kwaliteit, ritme en geborgenheid.

Ben jij nieuwsgierig om in Alkmaar te komen kijken of het werken en leren in de kinderopvang iets voor jou is na je school?

Kom dan een kijkje nemen op onze Open Middag
dinsdag 12 maart of donderdag 21 maart
van 14.00 uur tot 17.00 uur
Locatie Sperwerstraat 1, Alkmaar (het Vlinderboom lokaal in de school
Vraag naar Adriana Siewertsen of de BSO medewerkers
Je kan je aanmelden via h.brouwer@devlinderboom-opschool.nl

Peutergroep

Voor de peutergroep zijn er een informatieochtenden gepland op 20 maart

en 18 juni 2019

Voor belangstellende ouders is er vanaf 10.30-11.00 uur ontvangst in het BSO lokaal in de school met informatie, koffie/thee, en tussen 11.00-12.00 de mogelijkheid om sfeer te proeven in de klas.

Direct naar buitenschoolse opvang

Direct naar Peutergroep