Rudolf Steinerschool Haarlem

Welkom bij de Vlinderboom op de Rudolf Steinerschool Haarlem!

Kinderopvang de Vlinderboom biedt halve dagopvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar en ook buitenschoolse opvang voor kinderen van deze basisschool. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen binnen de school. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig tweede ‘thuis’.

De Vlinderboom biedt een warme, gezellige huiskamer. De sfeer en activiteiten op de BSO sluiten goed aan bij de schooldag, zodat de kinderen de dag als een geheel kunnen ervaren. Kinderen kunnen er na de schooldag tot rust komen, plezier hebben, hun gang gaan en bovenal zichzelf zijn. Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Er wordt gezorgd voor rust en een vast dagritme waardoor de dagen zich op een vertrouwde manier voltrekken. De leidsters bakken brood met de kinderen en de voeding is (zoveel mogelijk) biologisch-dynamisch.

Direct naar Peutergroep

Direct naar buitenschoolse opvang