Rudolf Steinerschool Haarlem

Welkom bij de Vlinderboom op de Rudolf Steinerschool Haarlem!

Kinderopvang de Vlinderboom biedt halve dagopvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar en ook buitenschoolse opvang voor kinderen van deze basisschool. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen binnen de school. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig tweede ‘thuis’.

De Vlinderboom biedt een warme, gezellige huiskamer. De sfeer en activiteiten op de BSO sluiten goed aan bij de schooldag, zodat de kinderen de dag als een geheel kunnen ervaren. Kinderen kunnen er na de schooldag tot rust komen, plezier hebben, hun gang gaan en bovenal zichzelf zijn. Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Er wordt gezorgd voor rust en een vast dagritme waardoor de dagen zich op een vertrouwde manier voltrekken. De leidsters bakken brood met de kinderen en de voeding is (zoveel mogelijk) biologisch-dynamisch.

Voor aankomende studenten of zij-instromer:

Ben jij nieuwsgierig om in Haarlem te komen kijken of het werken en leren in de kinderopvang iets voor jou is na je school?

Kom dan een kijkje nemen op onze Open Middag

woensdag 13 maart of vrijdag 22 maart

van 14.00 uur tot 16.00 uur

Locatie Engelandlaan 2, Haarlem (het Vlinderboom lokaal bij entree kleuterschool)