Vrije School Zaanstreek

Welkom bij de Vlinderboom op de Vrije School Zaanstreek!

De Vlinderboom biedt in een aparte ruimte kinderopvang aan in de vorm van peutergroep het Windekind voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van deze basisschool. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen binnen de school. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig tweede ‘thuis’.

De Vlinderboom biedt een warme, gezellige huiskamer. De sfeer en activiteiten op de BSO sluiten goed aan bij de schooldag, zodat de kinderen de dag als een geheel kunnen ervaren. Kinderen kunnen er na de schooldag tot rust komen, plezier hebben, hun gang gaan en bovenal zichzelf zijn. Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Er wordt gezorgd voor rust en een vast dagritme waardoor de dagen zich op een vertrouwde manier voltrekken. De voeding is biologisch en waar mogelijk biodynamisch.

De Vlinderboom staat voor kinderopvang met kwaliteit, ritme en geborgenheid.

Op donderdag 16 mei 2019 is er een inloopochtend van 9.00 – 10.30 uur

Peuter juf Paulie kan je dan alles vertellen over de peutergroep en de BSO.

Ben jij nieuwsgierig om in Zaandam te komen kijken of het werken en leren in de kinderopvang iets voor jou is na je school?

Kom dan een kijkje nemen bij ons

Locatie Galjoenstraat 111-B, Vrije School Zaanstreek (lokaal van de Vlinderboom)

Vraag naar Ellen Hof of de BSO medewerkers

Je kan je aanmelden via h.brouwer@devlinderboom-opschool.nl