Vrije School Zaanstreek

Welkom bij de Vlinderboom op de Vrije School Zaanstreek!

De Vlinderboom biedt in een aparte ruimte kinderopvang aan in de vorm van peutergroep het Windekind voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van deze basisschool. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen binnen de school. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig tweede ‘thuis’.

De Vlinderboom biedt een warme, gezellige huiskamer. De sfeer en activiteiten op de BSO sluiten goed aan bij de schooldag, zodat de kinderen de dag als een geheel kunnen ervaren. Kinderen kunnen er na de schooldag tot rust komen, plezier hebben, hun gang gaan en bovenal zichzelf zijn. Ook zijn er verschillende activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Er wordt gezorgd voor rust en een vast dagritme waardoor de dagen zich op een vertrouwde manier voltrekken. De voeding is biologisch en waar mogelijk biodynamisch.

De Vlinderboom staat voor kinderopvang met kwaliteit, ritme en geborgenheid.

beeld ronde hoek2.indd

Heb je interesse? Kom een kijkje nemen op de Vlinderboom:

Op dinsdag 22 mei 2018 is er een inloopochtend van 9.00-12.00 uur

Peuter juf Paulie kan je dan alles vertellen over de peutergroep en ook voor de BSO

Direct naar peutergroep het Windekind

Direct naar buitenschoolse opvang