Welkom bij de Vlinderboom op school!

De Vlinderboom op school wenst alle kinderen een goed begin van het nieuwe jaar toe!

Wij zijn zelf enthousiast over de positieve reacties van de ouders over de nieuwe BSO op de Rudolf Steinerschool in Haarlem. Nu zijn we open tot 18.00 uur en veel ouders hebben al van hun kinderen te horen gekregen dat ze liever naar de Vlinderboom gaan… Logisch, want daar zitten je vriendjes en vriendinnetjes van school en daar kan je lekker jezelf zijn in een vertrouwde omgeving.

NIEUW Flexibele opvang

Nieuw is de flexibele opvang die we gaan aanbieden voor mensen die eens een keer omhoog zitten. Met flexibele opvang sta je met een soort 0-uren contract ingeschreven bij de Vlinderboom. Als je er gebruik van maakt, worden alleen de afgenomen uren in rekening gebracht! Kijk hier voor meer informatie.

Posted in: Uncategorized