Onze teams zijn op zoek naar enthousiaste (toekomstige) collega’s!

Wil jij eens bij jou in de buurt kijken naar hoe wij het doen en wat voor een MBO4 opleiding in de kinderopvang kunnen bieden? Kijk dan hier!

Wil jij komen werken in de kinderopvang? Wij zijn op zoek naar nieuwe pedagogisch medewerkers voor vaste uren of als invaller. Op verschillende locaties hebben wij vacatures door de groei van onze activiteiten. Ben jij een gedreven, zelfstandige en enthousiast persoon die een passie heeft met kinderen te werken en die goed kan samenwerken?  Bekijk dan de mogelijkheden van werken in onze kinderopvang hieronder:

Vacatures Haarlem Vacatures Zaandam  Vacatures Alkmaar  & Oudorp

Kennis van de antroposofische pedagogiek is een pré, maar enthousiaste mensen  die zich willen verdiepen hierin vinden wij nog veel leuker om te ontmoeten! Denk je dat je diploma voldoet? Klik dan hier voor een check!

BBL leerplekken aangeboden voor studenten van de School voor Antroposofische Kinderopvang

Daarnaast hebben wij BBL plekken beschikbaar voor deelnemers met niveau-3 en en zij-instromers die willen gaan werken in de kinderopvang en studeren aan de School voor Antroposofische Kinderopvang. Je gaat als volledig medewerker leren in een inspirerende omgeving, met een goed salaris conform de CAO. Het belangrijkste is dat we bereid zijn om te investeren in onze medewerkers. Daarom  hebben we een goed opleidingsplan.

Graag komen we in contact met jou als je de MBO-4 opleiding gaat doen aan de School voor Antroposofische Kinderopvang en je op zoek bent naar een inspirerende werkomgeving!

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar vacatures@devlinderboom-opschool.nl t.a.v. Heleen Brouwer

Stagiaires gezocht voor Haarlem, Hillegom, Zaandam en Oudorp.

Wij hebben BOL stageplekken beschikbaar voor mensen die hun praktijkervaring willen opdoen en die later willen werken in de kinderopvang.

Op de zes locaties in Zaandam, Haarlem, Alkmaar en Hillegom hebben we  een buitenschoolse opvanggroep en een peutergroep. Een combinatie van de ochtend en de middag is mogelijk!

Concrete stage mogelijkheden:

Haarlem: alle dagen op peutergroep en BSO

Hillegom: alle dagen peutergroep, 3-4 middagen BSO

Zaandam: donderdag en vrijdag per direct, ma, di, woe per juni 2019

Oudorp (NH):  ma-di-do-vrijdag op peutergroep en BSO

Als je het vak pedagogisch medewerker wilt leren binnen onze kinderopvang, stuur dan je motivatiebrief naar: h.brouwer@devlinderboom-opschool.nl  Daarin vermeld je duidelijk  op welke dagen jij stage bij ons zou willen lopen en vooral: waarom. Dan komen we graag met je in contact!

De Vlinderboom is een SBB erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk

De Vlinderboom is actief betrokken bij de realisatie van een nieuwe opleiding voor werken in de kinderopvang: de School voor Antroposofische Kinderopvang.

Deze nieuwe MBO-niveau 4 is gestart in september 2018 aan het ROC Midden Nederland in Utrecht.

School voor Antroposofische Kinderopvang

Bewaren