Vacature Haarlem

Voor onze locatie Hillegom zoeken we:

Bevlogen ervaren Peuterjuf i.c.m. PM-er BSO

(minimaal 2 ochtenden per week, 15,5 uur pw) va sep 2019

We zijn een groeiende organisatie op locatie Hillegom in de Vrije School de Toermalijn. Wil jij mee bouwen en de kinderen een geweldige dag geven? Als Pedagogisch Medewerker bij de Vlinderboom werk je vanuit je passie en betrokkenheid.

In onze peutergroep ontvangen we kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang heeft meer het karakter van de peuterklas, welke als halve dagopvang wordt geboden. De kinderen worden in een warme, huiselijke en sfeervolle omgeving ontvangen. We gaan gezamenlijk broodjes bakken, in de groene natuurtuin buiten spelen, knutselen en samen muziek maken.

We zoeken een ervaren peuterjuf, de vacature is voor minimaal 2 ochtenden (8.15-13.00 uur) per week (ma,  do) en tevens  twee middagen (14.30-17.30 uur) op de BSO op dezelfde locatie van de Vlinderboom te werken.

Dat zijn 15.5 uur op de peutergroepen en BSO in schoolweken op contract, in vakantie zijn het langere dagen op de BSO.

Wat we bieden
De Vlinderboom biedt een fijne plek om te werken samen met betrokken collega’s die houden van het werk met jonge kinderen binnen de geborgenheid van de locatie van de Vrije School in Hillegom. Een plek ook waar kinderen tot rust kunnen komen en kunnen zijn wie ze zijn. We hebben mogelijkheden om het werken vanuit het antroposofische mensbeeld verder te verdiepen.

Wij werken volgens de CAO kinderopvang. Naast een prima salaris en een goede pensioenafspraken hebben we bovendien geregeld dat de Vlinderboom maandelijks bijdraagt in de (aanvullende) zorgverzekering en dat we de OV reiskosten volledig vergoeden.

Deze functie is ingedeeld in schaal 6 (€ 2.047 – €2.793 per maand op basis van voltijdsalaris). Inschaling is afhankelijk van de werkervaring.

Wat we vragen
Je hebt een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur ruime relevante werkervaring met jonge kinderen. Je bent in staat om samen met de kinderen van de kleine dingen des levens te genieten. Je staat stevig in je schoenen en neemt graag het initiatief. Daarnaast ben je creatief en flexibel. Je hebt al kennis en ervaring met de antroposofische pedagogiek.

Nieuwsgierig en interesse?

Ben je nieuwsgierig naar de functie en de sfeer bij de Vlinderboom? We komen graag met je in contact. Proefdraaien om eens te ervaren hoe het is bij ons op de peutergroep behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via vacatures@devlinderboom-opschool.nl  t.a.v. Heleen Brouwer 06 36425188

Vacature Haarlem

Pedagogisch Medewerker BSO, invaller!

Als Pedagogisch Medewerker bij de Vlinderboom werk je vanuit je passie en je betrokkenheid. Jij draagt er zorg voor dat de kinderen een fijne tijd hebben en zich in een prettige omgeving kunnen ontspannen.
De Vlinderboom zit op de locatie van de Rudolf Steinerschool Haarlem en we vinden het belangrijk dat de kinderen in één belevingswereld met de school worden opgevangen.

Kleinschalige locatie en activiteiten
Wij bieden op onze kleinschalige en inspirerende locatie (2 BSO groepen) de kinderen een fijn ‘tweede thuis’. Zo werken we met vooral biologisch- (biodynamische) producten, natuurlijke materialen en willen we pure dingen beleven met de kinderen.

Er zijn veel redenen om lekker naar buiten te gaan. Stoere buitenactiviteiten (durf jij het vuur bij de kinderen aan te steken?) en veel bewegen met sport & spel zijn daarbij essentieel. Ook uitstapjes  met de kinderen naar inspirerende plekken tijdens de vakanties organiseren wij graag.

Binnen de locatie kan er veel. Er zijn muzikale- en kunstzinnige activiteiten (zoals houtbewerken, wol vilten, schilderen en boetseren) en we laten de school heerlijk ruiken door het bakken broodjes of pannenkoeken of een zelfgemaakte soep.

Wie ben jij?
Je bent een bevlogen en krachtig persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat en die graag met kinderen wil werken.  Je kan structuur en veiligheid bieden en je hebt een goed overzicht. Je hebt daadkracht en bent initiatiefrijk. Je hebt de gave om met ieder kind echt contact te maken.
En als je de juiste diplomakwalificaties nog niet hebt dan helpen we jou daarbij.

Wat bieden wij jou!
Wij bieden een warme en inspirerende werkomgeving in een enthousiast en stabiel team. Je krijgt de ondersteuning van een pedagogisch coach, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. En als je wilt groeien in je vak met een duidelijk accent op de antroposofische pedagogiek, dan bieden wij jou een gedegen opleiding aan de School voor Antroposofische Kinderopvang (MBO4). Deze kopstudie is interessant voor alle medewerkers die nog geen ervaring hebben met de antroposofie en maakt het mogelijk voor zij-instromers om bij ons te komen werken.

Deze functie is ingedeeld in schaal 6 (€ 2.047 – €2.793 per maand op basis van voltijds salaris). Inschaling is afhankelijk van de werkervaring.

Nieuwsgierig en interesse?

Ben je nieuwsgierig naar de sfeer die wij voor het kind creëren bij de Vlinderboom? We komen dan graag met je in contact. Proefdraaien om eens te ervaren hoe het is bij ons op de BSO behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via vacatures@devlinderboom-opschool.nl t.a.v. Heleen Brouwer

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze teamleidster op de locatie Anja van den Dop

Tel. 06-28 04 88 58

Bekijk hier met welke diploma’s je direct mag werken