Haarlem – Informatiemiddag Woensdag 19 April 2023

Een aantal keer per jaar houden wij, samen met de Rudolf Steinerschool, een informatiemiddag voor nieuwe ouders. Deze informatiemiddag is bedoeld om ouders te informeren over de achtergronden van het vrije school onderwijs. De eerst volgende informatiemiddag vindt plaats op woensdag 19 april 2023, locatie Engelandlaan. De middag start door de school om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur, daarna ben je welkom bij ons langs te komen voor informatie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een informatiemiddag via a.vandendop@devlinderboom-opschool.nl
De middag is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan.

Inschrijven De Vlinderboom op school
Wil je jouw kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang of de peutergroep? Dit kan via onze website. www.devlinderboom-opschool.nl/home/inschrijven/