Haarlem – Informatiemiddagen Woensdag 14 september

Een aantal keer per jaar houden wij, samen met de Rudolf Steinerschool, een informatiemiddag voor nieuwe ouders. Deze informatiemiddag is bedoeld om ouders te informeren over de achtergronden van het vrije school onderwijs. De eerst volgende informatiemiddag vindt plaats op woensdag 14 september 2022, locatie Duitslandlaan. De middag start door de school om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur, daarna ben je welkom bij ons langs te komen voor informatie.

In 2023 worden er nog twee informatiemiddagen georganiseerd op:
Woensdag 11 januari 2023 locatie Engelandlaan 2
– Woensdag 19 april 2023 locatie Duitslandlaan 3

U kunt zich aanmelden voor een informatiemiddag via a.vandendop@devlinderboom-opschool.nl
De middag is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan.

Je kan je kind inschrijven via onze website. www.devlinderboom-opschool.nl/home/inschrijven/