Oudorp – Informatiemiddag Woensdag 5 oktober 2022

Samen met vrijeschool De Sterrenzanger organiseren wij informatiemiddagen. De middagen zijn bedoeld voor nieuwe ouders die kennis willen maken met de school en Kinderopvang De Vlinderboom op school (peutergroep en BSO). De eerst volgende informatiemiddag vindt plaats op Woensdag 5 oktober 2022.

Je bent welkom vanaf 14.45 uur. Dit is aansluitend aan de informatiemiddag van de school, deze vindt plaats van 13.30 – 14.45 uur. Vanuit school, op de Mercuriusstraat 13, wordt er naar het “kleutergebouw” gelopen om de kleuterklassen, peutergroep en BSO te bezoeken.

U kunt zich aanmelden voor een informatiemiddag via administratie@desterrenzanger.nl t.a.v. Irma Hardewijn.

In 2023 worden er nog twee informatiemiddagen georganiseerd op:

• Woensdag 15 februari 2023
  • Woensdag 24 mei 2023

De middag is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan. Je kan je kind inschrijven via https://www.devlinderboom-opschool.nl/home/inschrijven/

Wij gaan ervan uit dat u op de informatiemiddag komt als u een bevestiging heeft gekregen dat er plek is. En als u niet komt, graag tijdig een afmelding.